• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

- Hjulmand må være hamrende nervøs

Foto: Getty Images

Frygten for skader til landsholdets vigtigste spillere kommer til at fylde meget for Kasper Hjulmand i den næste halvanden måneds tid.

Af Lars Gram-Hanssen

Danmark fik søndag en forrygende generalprøve til VM i Qatar, da Frankrig blev besejret med 2-0, men sejren i Parken er næppe ensbetydende med, at Kasper Hjulmands nattesøvn er fuldstændigt upåvirket i de kommende måneder. 

Det ville være være træls med en alvorlig skade til eksempelvis Christian Eriksen eller Pierre-Emile Højbjerg i løbet af den næste halvanden måned, og ifølge TV 2 SPORT-ekspert David Nielsen er der da heller ingen tvivl om, at Kasper Hjulmand i den kommende tid går rundt med nerverne uden på tøjet. 

- Han er hamrende nervøs, så snart de her spillere forlader lejren nu. Der ikke er ret lang tid, og der kan nå at ske meget. Han håber selvfølgelig på, at der er nogle, der kommer til at spille mere, end de har gjort – der er nogle, der skal op i gear. Og så er der nogle, der ikke må blive skadet. Han vil selvfølgelig være bekymret for det, lød det således fra David Nielsen i studiet. 

Efter slutfløjtet i sejren over Frankrig samlede Kasper Hjulmand da også de danske spillere i midtercirklen, hvor landstræneren gav spillerne besked på at passe godt på sig selv i de næste måneder. 

I et efterfølgende interview erkendte Hjulmand samtidig overfor TV 2 SPORT, at han selvfølgelig kommer til at 'sidde med livet i hænderne i de næste uger', på grund af frygten for skader til bærende profiler på landsholdet.