Foto: Getty Images
Landshold

Hjulmand raser over hotelpriser: Det er håbløst

Hotelpriserne i Qatar får konsekvenser for opbakningen til det danske landshold under VM, og det er noget, som Kasper Hjulmand ærgrer sig rigtig meget over.

Der var udsolgt i Parken, da Danmark søndag slog verdensmestrene fra Frankrig, men til VM i Qatar vil opbakningen til det danske landshold næppe være nær så stor. 

Hotelpriserne i Qatar er således ganske voldsomme, og det er noget, som landstræner Kasper Hjulmand er ganske bitter over. 

- Det er mega irriterende. Det tyder på, at det er svært for fans at komme derned. Jeg har selv nogle stykker, som rigtig gerne vil derned, men som ikke kan få hotelværelse til under 20.000 kroner. Det er håbløst, at det er sådan, lyder det således, ifølge B.T., fra Kasper Hjulmand. 

Landstræneren understreger endvidere, at fodbold er 'folkets spil', og at det er vigtigt at kæmpe for, at det forbliver sådan. Kasper Hjulmand slog dog samtidig fast, at det bliver en stor hjælp for landsholdet at se billeder af danske fans, der fester i Danmark under VM-slutrunden. 

FIFA meddelte for nyligt, at man har solgt over 2,45 millioner billetter til VM i Qatar. I en pressemeddelelse har FIFA oplyst, at det særligt er fans fra Qatar, Saudi-Arabien, USA, De Forenede Arabiske Emirater, Mexio, England, Argentina, Brasilien, Wales og Australien, der har købt billetter. 

I pressemeddelelsen nævnes det endvidere, at gruppekampen mellem Australien og Danmark er en af de kampe, der er solgt flest billetter til. Noget tyder altså på, at de australske fans vil være i overtal til dette opgør.