• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Hjulmand skærer igennem: Diskussionen er grotesk

Foto: Getty Images

Ingen bør være i tvivl om, at der er plads til både Christian Eriksen og Mikkel Damsgaard i Danmarks startopstilling. Det har Kasper Hjulmand nu slået fast overfor B.T.

Af Lars Gram-Hanssen

Mikkel Damsgaard var en af de store åbenbaringer på landsholdet i 2021, mens Christian Eriksen har været Danmarks største spiller i den seneste årrække. 

De to teknikere har dog aldrig for alvor optrådt sammen på landsholdet, og forud for Danmarks kommende Nations League-kampe har det således været debatteret, om der er plads til både Eriksen og Damsgaard i Danmarks startopstilling. 

Overfor B.T. slår Kasper Hjulmand dog fast, at 'diskussionen er grotesk'. Ifølge landstræneren siger det således sig selv, at der er plads til både Christian Eriksen og Mikkel Damsgaard. 

- Selvfølgelig er der plads til dem sammen. De er gode spillere, der er altid plads til gode spillere, og de kan måske ovenikøbet gøre hinanden bedre. Vi må se, hvor meget Damsgaard kan i kampene, men vi får ham at se, og selvfølgelig glæder vi os til at se ham med Eriksen, siger Kasper Hjulmand således til B.T.

Kasper Hjulmand understreger endvidere, at han op til EM havde planlagt at bruge Eriksen og Damsgaard sammen.