• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Højbjerg hylder Hjulmand: Derfor er det fedt

Foto: Getty Images

Pierre Emile Højbjerg er vild med den stil, som Kasper Hjulmand er kommet med til landsholdet.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg spiller både en stor rolle for Danmark og for sit klubhold Tottenham, og han er ikke i tvivl om, at den rolle, som han har fået af både Kasper Hjulmand og Jose Mourinho er med til at udvikle hans spil.

Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

Her peger han på, at det særligt handler om, at han har fået mere ansvar på holdet, som viser, at trænerne kan stole på ham. På landsholdet bemærker han desuden, at der er et klart ønske om, hvordan man vil vinde kampene.

Derfor er det ifølge Højbjerg ekstraordinært, at være en del af det, som Kasper Hjulmand har gang i.

- Han har skabt en klar retning, både spille- og resultatmæssigt. Man kan se fremtiden i det, han vil. Det gør det spændende at være med til, siger Tottenham-profilen og fortsætter:

- Vi har ikke travlt, men vi kan opnå meget på kort sigt. Det er en stor udfordring at få lov til at være med til det, lyder det fra Pierre Emile Højbjerg, som senest er blevet kåret som årets danske spiller.

Dog peger midtbanespilleren på, at det er oplagt at drømme stort om, hvad der kan ske til sommer, men at de fortsat skal være ydmyge og undgå at miste jordforbindelsen.

Forud for denne sæson skiftede Højbjerg fra Southampton til Tottenham. Det ser nu ud til, at der kan være en dansker mere på vej til London-klubben. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus