• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Højlund om landsholdsdebut: Det skal jeg forbedre

Foto: Getty Images

Rasmus Højlund ved godt, hvor han skal blive stærkere.

Af Oliver Okstrøm

For ni måneder siden rykkede Rasmus Højlund fra FC København til østrigske Sturm Graz, og siden har den 19-årige forward ikke set sig tilbage. I sommerens transfervindue rykkede han videre til Serie A-klubben Atalanta, hvor han allerede har fået scoret. Og torsdag var der debut på A-landsholdet for ham.

Her kan han godt se, at der har været fart på for ham. Det fortæller han i et interview med TV 2.

- Det er jo gået lidt stærkt, men det har været en god start. Jeg er kommet fint ind i gruppen, hvor der er nogle gode drenge og en masse kvalitet, så det har været fedt til at starte med, fortæller landsholdsdebutanten.

Højlund føler desuden, at debuten i Atalanta og landsholdet har det til fælles, at han er blevet kastet lidt ind i det. 

Selvom kometkarrieren så småt er ved at tage fart, så er den unge angriber dog klar over, at der også er områder af spillet, som han kan forbedre sig på.

- Jeg skal blive endnu skarpere i min tanke og handling. Det kan godt blive endnu bedre - og så skal jeg blive stærkere til de ting, som jeg er god til i forvejen med at positionere mig i feltet, lave forfinte-løb og at skærme bolden af.

Han slår desuden fast, at han da gerne vil med til det kommende VM, men at det handler om, at han både skal vise sig frem på landsholdet og hjemme klubben - og så må de se.

Der er da også lidt for ham at forbedre i sin første landskamp. Læs mere om det og se hans samt resten af landsholdets karakterer her.