• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

I hemmelige forhandlinger om dansker: Var for dyr

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Dansk landsholdsspiller var interessant for den tyske klub Frankfurt, der allerede har Jesper Lindstrøm.

Af Kenneth Jensen

- Jeg er glad for, at transfervinduet er lukket. Hateboer, Mæhle og Boga brugte hele dagen på deres telefoner, da de ventede på at komme væk. Men nu er vinduet lukket, og det her er vores hold.

Sådan lød det fra Atalanta-træner Gian Piero Gasperini, da transfervinduet var smækket i, og det er nu kommet frem, hvem der var blandt bejlerne til Joakim Mæhle.

Den danske landsholdsspiller var i høj kurs i tyske Eintracht Frankfurt.

Det er Bild, der fortæller, at den tyske Europa League-vinder jagtede Joakim Mæhle, men til sidst måtte give fortabt, da den ikke kunne betale den pris, Atalanta ønskede for wingbacken. Også selv om man i denne sæson er Champions League-klub.

Frankfurt har haft stor succes med en anden dansker i form af Jesper Lindstrøm, men den tidligere Brøndby-spiller altså ikke landsholdskollega Mæhle til klubben denne gang.

Det var i øvrigt ikke den eneste spiller, Eintracht Frankfurt var ude efter - klubben jagtede også Stefan Lainer, men heller ikke ham havde man held med at rekruttere.

Joakim Mæhle har siddet en del på bænken i Atalanta og har oftest ført en tilværelse som indskifter, efter han skiftede til klubben i januar 2021.

Danskeren har fortsat tre år igen af sin aftale med Atalanta.