• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lasse Sylvest Mikkelsen

Internationalt medie fremhæver to U21-danskere

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Det internationale sportsmedie Goal har taget temperaturen på det danske U21-landshold og fremhæver særligt to spillere.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Kvartfinalerne ved U21-EM begynder mandag, hvor det danske ungdomslandshold skal i aktion mod det tyske ditto.

Danmark stiller op med et spændende hold, der hverken smed point eller lukkede mål ind i gruppespillet. Det internationale medie Goal har kigget nærmere på spillerne, der er udtaget, og her har de udvalgt to profiler som kan blive afgørende.

Den første er FC Københavns angriber Mohamed Daramy, der er noteret for 12 mål og syv assists over de seneste to sæsoner. Ifølge Goal kan 19-årige Daramy, der har været rygtet til Leipzig og Liverpool, få en nøglerolle i den danske offensiv.

Han er dog ikke Danmarks ubetinget største stjerne. Her nævner de i stedet Vejles bare 17-årige angriber Wahid Faghir som den største stjerne på det danske U21-landshold.

Faghir er den yngste spiller til at repræsentere det danske U21-landshold, og ifølge Goal bliver han sammenlignet med selveste Zlatan Ibrahimovic i sine evner foran mål, og den arrogance han besidder, når han er på banen.

- En veteran med 40 førsteholdskampe allerede. Forvent ikke at Faghir lader sig skræmme, når vi nærmer os turneringens afslutning, skriver Goal.com.

Goal fremhæver i øvrigt også Spaniens Yeremy Pino, Hollands Brian Brobbey, Frankrigs Eduardo Camavinga, Portugals Francisco Conceicao og Tysklands Florian Wirtz som nogle af de største stjerner, man skal holde øje med. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020