• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Jens Stryger Larsen: Jeg er super stolt af at være landsholdsspiller

Jens Stryger Larsen: Jeg er super stolt af at være landsholdsspiller
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Austria Wien-dansker Jens Stryger Larsen nyder at være en del af landsholdet, og han håber med et sommerskifte, at han kan spille sig tættere på holdet.

Af Kenneth Jensen

26-årige Jens Stryger Larsen fortalte mandag til tipsbladet.dk, at han til sommer gerne vil væk fra Austria Wien efter tre sæsoner i Østrig, hvis der vel at mærke kommer et interessant tilbud.

Højrebacken vil til sommer have et år igen af sin aftale med Wien-klubben, og han tror på, at et skifte til en ny klub på det tidspunkt også giver mening for klubben. Danskerens håb er at kommer til en af de fem store ligaer i Europa, hvor han selvsagt gerne vil teste sig selv af på et højere niveau.

En anden forklaring på, at Jens Stryger Larsen gerne vil spille på et højere niveau, er landsholdet, hvor den tidligere FC Nordsjælland- og Brøndby-profil har fået debut i denne sæson og tilmed scorede i sin debut. I alt er det blevet til to landskampe indtil videre.

- For at være inde omkring landsholdet, skal jeg spille i en god klub, og jeg skal spille kontinuerligt. Jeg vægter landsholdet utroligt højt, og jeg er super stolt hver eneste gang, jeg er med. Jeg vil gerne bevise mit værd, og jeg vil gerne bevise, at man kan regne med mig, siger Jens Stryger Larsen til tipsbladet.dk og forklarer:

- Derfor skal et klubskifte også være med fokus på, at der skal være en chance for spilletid. Det handler også om min personlige karriere, og at jeg vil udvikle mig yderligere efter en god personlig sæson, men jeg kigger også på, at jeg vil fastholde min plads på landsholdet, siger han.

Jens Stryger Larsen har i denne sæson spillet 38 kampe for Austria Wien, som i søndags vandt Wien-derbyet med 2-0 ude over Rapid Wien. Jens Stryger Larsen spillede alle 90 minutter af opgøret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus