• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Joachim Andersen vil starte på landsholdet: Jeg er den bedste

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske Lyon-spiller mener, at han hører hjemme i landsholdets startopstilling.

Af Victor Risager

Et kort indhop blev det til på landsholdet for Joachim Andersen, mens Åge Hareide var cheftræner, men med Kasper Hjulmand ved roret håber den 24-årige dansker på en større rolle. Det siger han til Ekstra Bladet.

Netop midterforsvaret er måske en af pladserne, der giver Kasper Hjulmand hovedbrud, men det er formentlig et luksusproblem. Således råder Danmark over spillere som Simon Kjær, Mathias ”Zanka” Jørgensen, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen og Joachim Andersen til de centrale forsvarspladser.

Læs også:Everton-skifte kan gøre Højbjerg til Danmarks dyreste fodboldspiller

Og mens Kjær, ”Zanka” og Christensen oftest var Hareides blandt foretrukne, mener Joachim Andersen selv, at han hører hjemme i landsholdets startopstilling fremover.

- Jeg skal ikke sige noget negativt om de andre, men jeg synes selv, jeg er den bedste. Hvis jeg ikke gør det, spiller jeg heller ikke. Det er vigtigt, at du tror på det. Der er mange gode spillere på landsholdet, men jeg mener selv, jeg skal spille fra start, siger Joachim Andersen til Ekstra Bladet.

Samtidig tilføjer Lyon-danskeren, at han tror, at landstrænerskiftet vil give en ny start, efter at Hareide havde visse spillere, han stolede på – noget, der betød, at unge spillere som Joachim Andersen ikke fik chancen.

Om den 24-årige midtstopper får sit ønske opfyldt og bliver fast mand under Kasper Hjulmand, får vi måske svar på til september. Her skal Danmark møde Belgien i Nations League. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus