• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Kæmpeklubber på plads til Danmarks playoff-gyser

Foto: Getty Images

Nogle af Europas største klubber er på plads på Vejle Stadion i aften, hvor Danmarks U21-landshold kæmper for en EM-billet.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er en EM-billet på spil for de danske U21-landsholdsspillere i aften, men derudover er der også ekstra incitament for at levere en god præstation i aftenens EM-playoffkamp mod Kroatien. 

Ifølge TV 2 SPORT er der således scouts fra hele 39 europæiske klubber på plads på Vejle Stadion i opgøret. Og der er nogle ganske gode store klubber at finde på listen. 

Således fremgår det, at der i Vejle er scouts fra europæiske storklubber som Manchester City, Manchester United, Bayern München, Dortmund og Roma. 

Der er klubber fra England, Spanien, Tyskland, Italien, Frankrig, Holland, Belgien, Danmark og Skotland på plads i aften. 

De tilstedeværende scouts kan blandt andet se danske stortalenter som Gustav Isaksen, Mohamed Daramy, Maurits Kjærgaard og Mads Hermansen. 

Danmark tabte det første opgør mod Kroatien med 2-1, men er til gengæld kommet glimrende fra start i aftenens returkamp i Vejle, som du kan følge live lige HER.