• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Torsten Kjems Hansen

Kasper Dolberg testet corona-positiv - DBU venter på UEFA-pas

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Også Kasper Dolberg er testet positiv i den danske landsholdslejr, men angriberen kan blive frikendt og alligevel blive klar til kampen mod Sverige.

Af Torsten Kjems Hansen

Efter Roberts Skovs positive corona-test er der vendt op og ned på den danske landsholdslejr, hvor man ud fra et forsigtighedsprincip først sendte otte spillere og de to landstrænere i isolation på Hotel Marienlyst i Helsingør.

Men nu viser det sig, at også Kasper Dolberg er sendt i isolation som følge af en positiv test, hvilket bringer tallet af spillere, der indtil videre er ude af onsdagens testkamp mod Sverige op på 10

Kasper Dolberg blev i september smittet med corona, og det kan have indflydelse på testens resultat.

Derfor tager DBU ingen chancer i forhold til Kasper Dolberg, der er sendt i isolation indtil der er fremskaffet skriftlig bekræftelse på hans tidligere smitte via UEFA.

- Kasper Dolberg har tidligere været testet positiv i september og bliver løbende testet. En gang imellem falder der en positiv test ud, og det har været tilfældet her, siger landsholdets læge, Morten Boesen.

- Han har et pas fra UEFA, der frikender ham for det, og derfor har vi valgt at bede om en skriftlig afklaring. Men indtil videre er han også i isolation, lyder det fra Boesen.

PÅ trods af de mange spillere i isolation samt syv spillere fra engelske klubber, der ikke kan deltage i testkampen, bliver onsdagens testkamp gennemført, meddeler DBU.

Angrebstræner Ebbe Sand bliver fungerende landstræner til kampen i et samarbejde med målmandstræner Lars Høgh og analytiker Mounir Akhiat. I løbet af onsdag vil 5-6 spillere blive indkaldt til landsholdet - ingen af dem kommer dog til at træne med deres holdkammerater ved eftermiddagens træning.  

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus