Video : Tipsbladet
Landshold

Kasper Hjulmand savner den ubekymrede Lindstrøm

Landstræner Kasper Hjulmand kalder Jesper Lindstrøms situation for "vanskelig".

BRØNDBY (Tipsbladet): Denne sæson har været frygtelig for Jesper Lindstrøm, og nu kan den tidligere Brøndby-stjerne notere sig endnu et nyrehug.

Han har mistet pladsen på landsholdet.

Tirsdag udtog Kasper Hjulmand en stor trup på 26 spillere til de kommende venskabskampe mod Schweiz og Færøerne, og Jesper Lindstrøm er ikke blandt de spillere, der skal pakke kufferten. Dermed kan man også roligt konstatere, at offensivspilleren hænger i en tynd tråd i forhold til at komme med til EM.

Det er den manglende spilletid i Napoli, der er roden til Jesper Lindstrøms kvaler.

- Han er i en vanskelig situation. Årsagen til, at han ikke er med den her gang, er ikke kun, at han ikke spiller. Jeg synes også, det er et stykke tid siden, han har præsteret på landsholdet, siger Kasper Hjulmand.

Landstræneren fortæller, at han har talt med Jesper Lindstrøm, og at DBU ligeledes har været i Italien for at besøge ham.

- Jeg kender "Jobbe" så godt, at jeg ved, han har brug for at spille sit ubekymrede spil og være den, han er. Jeg håber virkelig, han finder noget og finder sig selv igen, så han kan spille det ubekymrede spil, han er nødt til at få på banen, før han kan komme i betragtning igen.

Hvordan tog han det, at han ikke udtaget denne gang?

- Han er selvfølgelig skuffet. Han forstår det godt, men er selvfølgelig skuffet, fastslår Kasper Hjulmand.

Jesper Lindstrøm har spillet 16 A-landskampe for Danmark, og han var med fra start, da landsholdet senest var i aktion på udebane mod Nordirland. Den tidligere Brøndby-profil er blot startet inde i en enkelt Serie A-kamp for Napoli i denne sæson.