Landshold Lars Gram-Hanssen

Klar besked til dansk stjerne: Det duer ikke

Foto: Getty Images

Det bliver ikke til meget spilletid for Jannik Vestergaard for tiden, og Tipsbladet Prints chefredaktør Troels Bager Thøgersen peger nu på, at den danske landsholdsspiller bør søge væk fra Leicester.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er lidt over et halvt år til VM, og i den danske landsholdstrup er der flere spillere, der ikke står i den mest ideelle situation på deres klubhold. 

En af dem er Jannik Vestergaard, der er startet inde i Danmarks seneste tre landskampe, selvom han blot har spillet ét minut i Premier League siden midten af januar. 

Og ifølge Tipsbladet Prints chefredaktør Troels Bager Thøgersen ser det ikke ud til, at der er en snarlig løsning på vej for Vestergaard i Leicester, hvor cheftræner Brendan Rodgers foretrækker andre spillere. 

- Han virker til at være et godt stykke bag i køen. Og han er simpelthen for god til at sidde og kigge på fodbold, ham her. Han skal ud og spille, siger Troels Bager Thøgersen. 

- Jeg kunne sagtens se for mig, at andre Premier League-klubber kunne se fidusen i Jannik Vestergaard. Han er jo, bogstaveligt talt, ikke til at overse. Og det er sådan noget, som Premier League-klubber går op i, den fysiske størrelse. Hovedstødstruslen offensivt og muligheden for at gardere defensivt i eget felt. 

Ifølge Troels Bager Thøgersen giver det således ganske god mening, at Jannik Vestergaard finder en anden engelsk klub.

- Jeg vil lidt tro, at der faktisk skal ske noget, medmindre der sker rokader i Leicester. Det kunne være på trænerbænken eller i truppen. For det her med at sidde nærmest helt ude i en hel sæson, det duer ikke for en voksen mand som Jannik Vestergaard, siger Troels Bager Thøgersen.

Hør hele analysen af Jannik Vestergaards situation i afspilleren øverst i artiklen.