• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Kroatisk helt: Jeg gik ind og svarede Eriksen igen

Foto: Getty Images

Lovro Majer, der torsdag blev Danmarks bøddel, glædede sig efterfølgende over, at han var i stand til at svare igen på Christian Eriksens flotte scoring.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter en skidt start i gruppen er Kroatien nu tæt på Final Four-slutspillet i Nations League inden sidste runde, og det kan vice-verdensmestrene i høj grad takke Lovro Majer for. 

Den indskiftede midtbanespiller skulle således blot bruge et minuts tid på banen i torsdagens opgør mod Danmark, før han fra kanten af feltet udplacerede Kasper Schmeichel og scorede til slutresultatet 2-1. 

Majers mål faldt blot to minutter efter Christian Eriksens flotte udligning, og efter slutfløjtet var Rennes-spilleren da også lykkelig over, at han havde formået at svare igen på Eriksens fuldtræffer.

- Eriksen lavede et flot skud, og jeg ind og svarede ham igen med noget af det samme. Det her er et af mine favoritmål. Nu er det hele i vores hænder. Vi er i en god situation. Vi går efter sejren, og det er det eneste, vi har fokus på, lød det således, ifølge den kroatiske avis Večernji list, fra Lovro Majer. 

Med en sejr over Østrig på søndag kan Kroatien endegyldigt sikre sig førstepladsen i Danmarks gruppe. Kroaterne tabte dog det første opgør mod østrigerne med 3-0 på hjemmebane.