• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Pelle Kirchner

Tidligere målræv afslører: Derfor er jeg så lækker

Foto: Getty Images

Asamoah Gyan mener, at der er en helt speciel grund til, at han ifølge ham selv ser så godt ud.

Af Pelle Kirchner

Jack Grealish vil nok næppe være enig. 

Men Asamoah Gyan har aflsøret hemmeligheden til, hvorfor han altid ser så godt ud, som han gør. Han drikker nemlig ikke alkohol. Det fortæller han til et ghanesisk medie ved navn Ghanaweb. 

- Jeg drikker ikke alkohol. Det er derfor jeg ser så godt ud. Det betyder ikke, at jeg fordømmer dem, der drikker alkohold, men hemmeligheden til mit udseende er, at jeg holder mig fra det. 

Den ghanesiske superstjerne stoppede karrieren for et par måneder siden i Legon Cities i den bedste ghanesiske række. Han nåede at score 51 mål for Ghanas landshold og er dermed den mest scorende på landsholdet. 

Han er tilmed den mest scorende afrikaner ved VM-slutrunder, selvom han ikke blev udtaget til den seneste slutrunde i Qatar. 

Hvad fremtiden bringer for den 37-årige ghaneser, det forbliver i det uvisse, men han har taget et UEFA B træner licens, så hvem ved? Måske han er på vej til at starte et nyt kapitel som træner. 

Den afrikanske målskytte har brugt tiden efter sit karrierestop på at agere ekspert på ghanesisk tv, så meget kunne tyde på, at Asamoah Gyan i hvert fald forbliver i fodboldverdenen.