Video : Tipsbladet
Landshold

Louis van Gaal flirter med stort trænerjob

Louis van Gaal er klar til afbryde sin pensionisttilværelse, hvis der dukker en attraktiv mulighed op.

Louis van Gaal gik egentlig på pension efter VM i Qatar, men den hollandske trænerlegende er tilsyneladende klar til at trække i arbejdstøjet igen, hvis den rette mulighed byder sig. 

Overfor Bild indikerer den 72-årige Louis van Gaal i hvert fald, at han nok godt kan overtales, hvis det tyske fodboldforbund ringer og tilbyder ham jobbet som tysk landstræner. 

- Jeg træner i udgangspunktet ikke klubhold længere, men et interessant landshold har stadig en chance for at overtale mig, siger Louis van Gaal til Bild. 

Tyskland har i sagt farvel til landstræner Hansi Flick efter lørdagens 4-1-nederlag til Japan i en venskabskamp i Wolfsburg. 

Tyskland leverede også en skuffende indsats ved sidste års VM-slutrunde i Qatar, hvor Hansi Flicks tropper røg ud efter gruppespillet, hvor man startede med at tabe 2-1 til Japan i den første gruppekamp. 

Louis van Gaal havde mere succes under VM i Qatar, hvor den tidligere Manchester United- og Barcelona-træner førte Holland frem til kvartfinalen, hvor det blev til et nederlag til Argentina efter straffesparkskonkurrence. 

Som vært er Tyskland automatisk kvalificeret til EM-slutrunden næste sommer.