• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Medie: De vil ansætte Carlo Ancelotti til sommer

Foto: Getty Images

Real Madrid kan sige farvel til klubbens cheftræner efter denne sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Real Madrid har haft visse problemer i La Liga på det seneste, hvilket har medført spekulationer om Carlo Ancelottis fremtid i den spanske klub. 

Og ifølge det brasilianske medie Globo kan Ancelotti faktisk være fortid i Madrid til sommer, idet italieneren har et interessant tilbud på hånden. Globo skriver nemlig, at det brasilianske fodboldforbund har den 63-årige Carlo Ancelotti som deres førsteprioritet til at blive ny landstræner for Brasilien. 

Ifølge Globo vil det brasilianske fodboldforbundet først arbejde videre med andre kandidater i det tilfælde, at Carlo Ancelotti takker endegyldigt nej til jobbet. Og Globo skriver, at Real Madrid-bossen umiddelbart er fristet af muligheden for at blive brasiliansk landstræner efter den indeværende sæson. 

Ednaldo Rodrigues, præsidenten for det brasilianske fodboldforbund, skal angiveligt mødes med Real Madrid-præsident Florentino Pérez senere i februar, hvor parterne skal diskutere Carlo Ancelottis fremtid. 

Carlo Ancelotti afviste i december, at han skulle være blevet kontaktet af det brasilianske fodboldforbund, og italienerens kontrakt med Real Madrid løber da også frem til sommeren 2024. 

Real Madrid er i skrivende stund otte point efter Barcelona i La Liga, mens madrilenerne lørdag møder saudiarabiske Al Hilal i finalen ved klub-VM, der i år spilles i Marokko.