• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Medie: Wass presser Valencia - to mulige løsninger

Foto: Getty Images

Daniel Wass har angiveligt bedt Valencia om at blive solgt, fordi den danske landsholdsspiller ønsker at komme til Atlético Madrid. Der er dog flere forhindringer, der skal findes en løsning på, før Wass kan rykke til den spanske hovedstad.

Af Lars Gram-Hanssen

Daniel Wass' agenter er torsdag til møde med Valencia-topfolk, fordi danskeren ønsker at tvinge klubben til at sælge ham til Atlético Madrid. 

Sådan lyder det i hvert fald fra Goal, der skriver, at Atlético Madrid har afgivet et bud på under to millioner euro, altså under 15 millioner kroner. 

Ifølge Goal ønsker Wass ikke at misse den mulighed, som Atlético Madrid har præsenteret ham for. De spanske mestre har angiveligt tilbudt Wass en kontrakt frem til sommeren 2023, med en option på at forlænge til 2025, hvilket danskeren har sagt ja til.

Daniel Wass' kontrakt med Valencia udløber dog først til juni, og derfor skal Atlético Madrid også blive enige med Valencia, hvis handlen skal realiseres her i januar. Og ifølge Goal er problemet, at Valencia-cheftræner José Bordalás har forsøgt at blokere Daniel Wass' exit, idet Valencia ikke har været i stand til at finde en afløser for danskeren. Valencia har forhandlet med Celta Vigo om tyrkiske Okay Yukuslu, men klubberne er altså ikke enige, som tingene står nu.

Og ifølge Goal må Daniel Wass derfor enten vente på, at Valencia finder en afløser, eller at Atlético Madrid eventuelt forhøjer deres bud. Valencia kræver således mere for danskeren, men omvendt er klubben klar over, at det ikke er ideelt at beholde en spiller, der har kontraktudløb snart og ønsker at komme væk. 

Den spanske avis AS skrev onsdag, at Daniel Wass kunne finde på at strejke, hvis Valencia ikke vil lade ham skifte, men B.T. har torsdag skrevet, at dette næppe er korrekt.