Landshold Lars Gram-Hanssen

Messi forsvarede rødhåret spiller efter drilleri

Foto: Getty Images

Alexis Mac Allister trænede i 2019 med Lionel Messi på det argentinske landshold, og her blev Brighton-spilleren bakket op af superstjernen, da holdkammeraterne drillede ham for hans hårfarve.

Af Lars Gram-Hanssen

Alexis Mac Allister er ikke det mest argentinske navn, men Brighton-midtbanespilleren er født i Santa Rosa og spillede i 2019 to landskampe for Argentina. 

Og i et interview med The Athletic har Mac Allister nu udtalt sig om mødet med den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder, Lionel Messi. 

- Jeg var rød i hovedet, fuldstændigt rød. Jeg havde ikke engang lyst til at sige hej. Jeg var virkelig nervøs for bare at møde en af verdens bedste spillere. Men det var selvfølgelig fantastisk. Det er noget, jeg ikke kommer til at glemme. Det var magisk, da min far spillede med Maradona, og at jeg fik muligheden for at træne med Messi. Vi er meget stolte over det, lyder det således fra Alexis Mac Allister. 

Alexis Mac Allisters familie har irske aner, og Brighton-spillerens far var helt rødhåret. Alexis Mac Allister har også selv rødligt hår, hvilket de andre spillere på det argentinske landshold lavede sjov med på træningsbanen.

- Jeg kan huske, at alle kaldte mig 'colo', hvilket betyder 'ginger' i Argentina. Jeg brød mig ikke rigtigt om det, og det sagde han [Messi, red.] til de andre spillere. 'Han kan ikke lide at blive kaldt colo, så lad være med at kalde ham det'. 

Den 23-årige Alexis Mac Allister blev i 2019 solgt fra Argentinos Juniors til Brighton, og Brighton-spilleren har også repræsenteret Boca Juniors som lejesvend.