• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Reagerer på Benzema-exit: Det er noget rod

Foto: Getty Images

Dagen efter Frankrigs VM-finalenederlag mod Argentina har Karim Benzema meddelt, at han stopper på landsholdet. Og ifølge en tidligere fransk landsholdsspiller er der noget besynderligt over hele situationen.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er noget mystisk ved Karim Benzemas landsholdsstop. 

Sådan lyder det fra den tidligere franske landsholdsspiller Eric Di Meco, efter at Benzema mandag har meddelt, at han stopper på Frankrigs landshold. 

- Der skete noget under det her VM. Vi får svaret en dag. Hans skade og måden, han forlod lejren på. Vi ved, at han havde et ønske om at blive i lejren og forsøge at blive spilleklar igen. Der går rygter om, at hans afsked ikke gjorde noget dårligt for holdånden i gruppen. Jeg er overbevist om, at der er sket noget, lyder det således fra Di Meco i RMC's Super Moscato Show

- Det er et kæmpe spild. En fyr, der spiller så meget for Real Madrid, som er så stærk og som har vundet Ballon d'Or, men som aldrig har været i stand til at udtrykke sig på det franske landshold. Han har også et ansvar, og det er godt, at han selv siger, at han har begået fejl. Men for mig at se er det noget rod for det franske landshold. 

Karim Benzema meddelte mandag sit landsholdsstop på Instagram, hvor Real Madrid-stjernen var kortfattet i sin begrundelse. 

- Jeg lagde et stykke arbejde, og jeg begik de fejl, der har gjort mig til den, jeg er i dag. Og det er jeg stolt af! Jeg har skrevet min historie, og vores slutter nu, har Benzema således skrevet. 

Karim Benzema nåede at score 37 mål i 97 kampe for Frankrig i en landsholdskarriere, der blev sat på pause fra 2015 til 2021, hvor angriberen var udelukket på grund af den meget omtalte afpresningssag, der involverede den tidligere franske landsholdsspiller Mathieu Valbuena.