Video : Tipsbladet
Landshold

Riza Durmisi drømmer om comeback på landsholdet

Riza Durmisi drømmer om at vende tilbage på det danske landshold.

Riza Durmisi var med til at kvalificere Danmark til VM i Rusland, men daværende landstræner Åge Hareide valgte noget overraskende at vrage venstrebacken, da han udtog den endelige trup til slutrunden.

Åge Hareide var ikke begejstret for Durmisis defensive evner, og derfor valgte han at udtage Jonas Knudsen til VM, mens Riza Durmisi altså blev efterladt med en lang næse. 

Ikke siden har venstrebacken været inde omkring det danske landshold.

Dengang i 2018 var Durmisi på toppen af karrieren i Real Betis, og den selvsamme sommer skiftede han til Lazio. Den tidligere Brøndby-profil har ikke ramt sit topniveau siden, og aktuelt er han at finde hos den polske bundprop LKS Lodz.

Vejen til det danske landshold kan synes umådelig lang for 30-årige Riza Durmisi her i 2024, men han nægter at give slip på drømmen om et opsigtsvækkende comeback i rødt og hvidt.

Det fastslår han i et interview med Tipsbladets polske søstermedie Goal.pl, der har stillet Riza Durmisi spørgsmål på vegne af Tipsbladet.

- Det er min drøm, siger Durmisi og sætter nogle ord på, da han blev vraget til VM i 2018 af Åge Hareide:

- Jeg var fast på landsholdet og var den spiller, der havde spillet sjetteflest minutter på landsholdet, men han besluttede sig for at udtage én, der aldrig havde spillet en officiel kamp for det danske landshold. Du må spørge træneren hvorfor. Det var hans beslutning, men det er lang tid siden, og jeg tænker ikke mere over det.

Han fastslår imidlertid, at det var en kæmpe skuffelse for ham ikke at få en VM-billet af landstræneren.

- Ja, for det var noget, jeg havde drømt om, siden jeg var barn. Jeg vil sige lidt mere om det, når min karriere er forbi, lyder cliffhangeren fra den nyslåede LKS Lodz-spiller.

Riza Durmisi er noteret for 23 A-landskampe for Danmark.