• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Schmeichel afslører årsag til bænkplads i Nice

Foto: Getty Images

I et interview med B.T. har Kasper Schmeichel nu afsløret, at han fysisk ikke er på toppen, idet han døjer med en brækket tå. Landsholdsmålmanden afviser desuden anklagerne om, at han skulle være kommet for sent til møder i Nice.

Af Lars Gram-Hanssen

Den franske presse har været hård ved Kasper Schmeichel siden den danske målmands ankomst til Nice, men efter torsdagens landskamp i Kroatien var hovedpersonen ikke specielt interesseret i at kommentere historierne. 

Det franske medie RMC Sport skrev tidligere på ugen, at Kasper Schmeichel kommer for sent til møder og har en for høj fedtprocent, men disse anklager ønskede målmanden altså ikke at forholde sig til efter Danmarks 2-1-nederlag i Zagreb. 

- Jeg tror, at I kender mig godt nok til at vide, at jeg ikke er typen, der læser sladder, jeg ved ikke engang, hvad der har stået i den, så jeg kan ikke forholde mig til det, lød det således, ifølge B.T., fra Kasper Schmeichel. 

Den danske landsholdsmålmand slog herefter fast, at han kun er kommet for sent én gang i karrieren, hvilket var engang for 10 år siden, da han kørte galt. 

Kasper Schmeichel sad i sidste weekend på bænken for Nice, og i interviewet med B.T. kom den rutinerede målmand med en lidt overraskende forklaring på, hvorfor han har siddet ude. 

I interviewet afslørede Kasper Schmeichel således, at han døjer med en brækket tå, som har brug for tid til at hele.