Video : Tipsbladet
Landshold

Schmeichel håber ikke at få brug for handsker

Kasper Schmeichel havde intet at give sig til mod hverken San Marino eller Finland ved sidste landsholdspause, og det gør da bestemt heller ikke noget, hvis det mønster fortsætter mod Kasakhstan på lørdag.

Kasper Schmeichel havde hverken brug for et bad eller at tørre jord af handskerne efter kampene mod San Marino og Finland ved sidste landsholdspause.

Danmark indkasserede nemlig lige nøjagtigt nul skud på mål, hvorfor man nærmest kan mene, at en målmand var overflødig.

Men selvom der ikke er noget at give sig til som målmand, betyder det ikke, at det er nogen nem opgave, siger Kasper Schmeichel på fredagens pressemøde forud for kampen mod Kasakhstan på lørdag.

- Udadtil kan det godt se ud som om, at jeg ikke har noget at lave, men det er nogle gange de sværeste kampe, fordi du ved, at det kan ske på et hvilket som helst tidspunkt. Man skal hele tiden holde sig i gang og holde sig fokuseret.

Den danske landsholdsmålmand håber derfor heller ikke, at han får brug for sine målmandshandsker, når Kasakhstan gæster Parken lørdag aften.

- Jeg vil hellere være på et hold, hvor jeg ikke har noget at lave, for det betyder bare, at vi gør det godt. Det er sjovt at have en redning, men der er større nydelse i at stoppe situation for at ske. Altså hvis du defensivt kan stoppe chancen før den opstår, så er der større nydelse i dét end selv at lave redninger.

Sidste gang Danmark mødte Kasakhstan havde Kasper Schmeichel nok at give sig til. Her tabte Danmark kampen med 3-2 efter at have været foran 2-0 med et kvarter igen.