• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Schmeichel: Har to slutrunder i mig endnu

Foto: Getty Images

Der er udsigt til en del mere tid med Kasper Schmeichel på landsholdet, hvis det står til ham selv.

Af Oliver Okstrøm

Kasper Schmeichel er med sine 36 år ved at være i den høje ende for en fodboldalder, men landsholdsmålmanden lader dog ikke til at være færdig med landsholdsfodbold.

Det slår han fast i et interview med TV 2, hvor han bliver spurgt til, hvorvidt han er klar til at tage et stort ansvar i de kommende år.

- Hundrede procent. Jeg har på ingen måde tænkt, at det her kan være slutningen. Der er i hvert fald to slutrunder mere, jeg gerne vil være med til, siger han og fortsætter:

- Så nu må vi op på hesten igen - der er ikke andet at gøre, lyder det fra Kasper Schmeichel, der vil være 39, når VM i 2026 bliver spillet om sommeren.

Derudover ser han også en interessant tid for landsholdet foran sig, hvor han er spændt på, at se, hvordan gruppen af spillere, som nu består af en god blanding af rutinerede, ældre spiller og de nye unge talenter.

Han slår dog fast, at det kræver noget ekstraordinært at kunne spille med mod de store nationer. Ikke kun som spiller, hvor man selvsagt skal være god, men at man også bidrager til fællesskabet, forklarer Schmeichel.

Det er nemlig det, der er med til at skabe det unikke sammenhold, som landsholdet altid har haft. Det er noget, som han mener, at de skal værne om - og en af grundende til, at de har kunne være en del af top-10 på verdensranglisten.

Kasper Schmeichel har også udtalt sig om, hvad der gik skævt ved VM-slutrunden, hvor Danmark kun fik ét point i gruppespillet. Læs mere om det her.