• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Schmeichels fremtid: Det vil han efter karrieren

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsmålmand er ved at indkredse, hvad han vil, når fodboldkarrieren er slut.

Af Oliver Okstrøm

Nice-målmanden Kasper Schmeichel er efterhånden blevet 36 år, så han er på vej ind i de sidste år af karrieren. Men hvad skal tiden mon gå med, når han en dag lægger handskerne på hylden?

Det fortæller han en smule om i Casper Christensen-programmet 'All inclusive' på Viaplay, som man kan se et klip med i toppen af artiklen.

- Lige pludselig, når du tænker, at det kan være, at om fire-fem-seks år, når jeg stopper, hvad så? Hvad nu? Og der er der jo mange ting, som er begyndt at interessere mig, siger han og fortsætter:

- Selvfølgelig vil fodboldverdenen altid være der. Om jeg bliver i fodboldverdenen som træner eller om jeg bliver i tv, hvad end det nu bliver, så vil fodbold altid være en del af mig, lyder det fra Kasper Schmeichel.

Derudover kommer landsholdsmålmanden ind på, at når man har levet et liv, som han har, så er det, som man har gjort aldrig nok: Når man eksempelvis har vundet én pokal, så er det videre til den næste og den næste igen, forklarer han.

- Det som så sker, det er, at du bliver lidt glemt i alt det der i din egen verden, og det er først efter, at du er færdig med at spille, at du faktisk mærker 'Gud, det var faktisk ret vigtigt det der'.

Derudover peger han på, at han har en regel for at komme videre fra både nederlag og sejre, hvor han i forhold til sidstnævnte slår fast, at de ellers godt kan hænge.

- Jeg har sådan en regel i mig selv til kampe, at jeg har til midnat; der må jeg føle, hvad jeg vil efter kampen. Der kan jeg være rasende, jeg kan være lykkelig, jeg kan være oppe og køre. Jeg kan være hvad som helst. Men når det er midnat, så kan du lægge det til siden, siger han og slår fast, at det særligt før han fik børn var svært at lægge nederlag fra sig.

Han har også været inde på, at dødsfaldet af den tidligere Leicester-ejer har givet ham ar på sjælen. Læs mere om det her.