Video : Tipsbladet
Landshold

Se her, Hjulmand: Nu giver UEFA grønt lys

Det danske landshold får som de øvrige landshold lov til at tage 26 spillere med til EM, skriver Sky Sports.

Godt nok til nogle af spillerne, der er i periferien af det danske landshold.

Det er Sky Sports, der skriver, at UEFA har lyttet til de fleste landes bekymringer i forhold til størrelsen på EM-trupperne, og nu har UEFA så besluttet sig for at øge antallet af spillere i trupperne til 26.

Under EM i 2021 var trupperne på 26 spillere mod tidligere 23, fordi der var spørgsmål om coronavirus. Og i VM i 2022 var det således også muligt at tage 26 spillere med.

Denne gang var det dog planen, at landstrænerne skulle tilbage til de normale 23 spillere, men efter debat og en del bekymring fra flere medlemslande lyder det i Sky Sports nu, at man må tage 26 med.

Samtidig skriver det store engelske medie, at det fremover bliver sådan i UEFA-regi, at man kan tage 26 spillere med i landsholdstrupperne.

Det er ventet, at beslutningen bliver officiel senere i ugen.

For Kasper Hjulmand betyder det, at han får nogle ekstra kort at spille i slutrunden. Og skulle det ske, at der er spørgsmålstegn i forhold til skader, er det måske også muligt at tage en småskadet spiller eller to med, da truppen er bred, og man umiddelbart burde være godt garderet.