Landshold Oliver Okstrøm

Sikrer fremtiden: Bale går trænervejen

Foto: Getty Images

Gareth Bale nærmer sig kurser, der skal give ham trænerlicens.

Af Oliver Okstrøm

Man kunne godt lægge ud med at lave en vittighed om, at Gareth Bale nok er vant til at sidde på bænken, og derfor vil en rolle som træner ikke være så ny for ham. I hvert fald ikke i forhold til pladsen under kampene.

Den slags gør man selvfølgelig ikke. Men ikke desto mindre er der nu udsigt til, at den walisiske spiller nu begynder at tage de første skridt mod at blive træner. Det fortæller David Adams, der er teknisk direktør for Wales' fodboldforbund ifølge blandt andet The Sun.

Han kan desuden tilføje, at Aaron Ramsey også er på vej til at tage dén rolle.

- Jeg talte med Gareth og Aaron ude mod Holland senest, og de er meget opsatte på at tage deres B- og A-licens i Wales. Forhåbentlig efter VM. Jeg håber på, at de kan blive deres erfaringer hos vores unge spillere, siger han og fortsætter:

- Jeg ved, at Gareth og Aaron er ekstremt stolte walisere, og jeg er sikker på, at de kommer og banker på min dør for at tale med spillerne for at give dem råd og støtte, lyder det fra Adams, som glæder sig over, at man har sådan nogle folk til at stå for den fremtidige udvikling af Wales.

Endvidere peger han på, at han ikke vil forstyrre dem før det kommende VM med træner-kurser, men at det kommer lige efter.

For Bales vedkommende er fremtiden tilsyneladende ved at være på plads efter kontrakten med Real Madrid er udløbet. Det er tilsyneladende et ret bemærkelsesværdigt et af slagsen. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.