• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Skal med Danmark til VM: En kæmpe drengedrøm

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichels reservekeeper er rigtig glad for at få billetten til VM-slutrunden i Qatar.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere OB-keeper Oliver Christensen er førstemålmand i Hertha Berlin, og præstationerne i Bundesligaen har sikret "Gribben" en plads i Kasper Hjulmands VM-trup.

Til Stemmer fra Ådalen fortæller han nu om at være udtaget.

Ikke overraskende er den 23-årige keeper, der har to A-landskampe på cv'et, meget glad for at komme med til VM i Qatar som Kasper Schmeichels reservemålmand.

- Det betyder utrolig meget. Jeg er stadig forholdsvis ung, og det er en kæmpe drengedrøm at komme med til VM. Jeg kan ikke huske så meget fra VM i 2022, for da var jeg tre år gammel, men jeg husker 2006 som et VM, jeg fulgte med. Det samme med 2010, for jeg har fulgt med i VM så længe jeg kan huske.

- Det bliver utrolig fedt, og det bliver en kæmpe oplevelse - og forhåbentligt en rigtig god oplevelse med Danmark. Vi har et godt hold, og vi har høje forventninger til os selv. Det bliver fedt at opleve og forhåbentligt at komme langt, siger Oliver Christensen til Stemmer Fra Ådalen.

Hvem der skal med Kasper Schmeichel og Oliver Christensen til VM, er fortsat ikke afgjort. Bliver Frederik Rønnow klar, er han med, men bliver han ikke klar, er det ventet, at Jonas Lössl fra FC Midtjylland får billetten foran Brøndby IF's Mads Hermansen.

Landstræner Kasper Hjulmand skal senest mandag indrapportere sin 26 mands store trup til VM-slutrunden i Qatar til FIFA.