• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Jacob Quvang

Skidt nyhed: Skadet 'VK' misser landskampe

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller er alligevel ikke klar, selv om Kasper Hjulmand har udtaget ham.

Af Jacob Quvang

Victor Kristiansen får ikke sin landsholdsdebut for Danmark i den kommende landsholdstermin.

Den unge venstreback var ellers blevet udtaget af Kasper Hjulmand, men Victor Kristiansen er endnu ikke kommet sig over den ankelskade, som har holdt ham ude af Leicesters to seneste Premier League-kampe.

Nu bekræfter klubbens cheftræner Brendan Rodgers også, at Victor Kristiansen går glip af de kommende landskampe på grund af skaden.

Det gør nordireren på torsdagens pressemøde forud for lørdagens Premier League-kamp mod Brentford, som Victor Kristiansen naturligvis også går glip af.

- Victor Kristiansen bliver ikke klar. Vi håbede på, at han var tæt på, men han kommer kommer lige akkurat til at gå glip af denne kamp.

- Han (Kasper Hjulmand) havde nok håbet, ligesom vi havde, at han ville spille. Jeg har hverken talt med Kasper eller haft kontakt til ham. Vi håbede på, at han ville være klar, og det gjorde vores lægestab også. Men som ugen har udviklet sig, så bliver han ikke klar.

- Så Victor kommer først i spil efter landskampsterminen. Han vil blive her og modtage behandling, lyder det fra Brendan Rodgers.

Dermed skal Kasper Hjulmand ud og finde en anden back i fraværet af Victor Kristiansen. Kasper Hjulmand var ellers optimistisk på pressemødet, da han udtog sit landshold.

- En lille note omkring Victor er, at det selvfølgelig er med det sigte, at han skal spille i weekenden.

- Det burde være sådan, at han spiller i weekenden mod Brentford, og han skal selvfølgelig spille, være klar og gennemføre kampen.

- Men som det er nu, så er han klar til at spille, og derfor tager vi Victor Kristiansen med, sagde Hjulmand.

Klar er Victor Kristiansen dog ikke blevet.