Video : Tipsbladet
Landshold

Ståle fik sviner: Gider ikke bruge tid på ham

IK Start-træner, Kjetil Rekdal, mener at Ståle Solbakken bruger for lang tid på politik og for lidt tid på fodbold. Men den tidligere FCK-træner gider slet ikke at bruge noget tid på ham.

- Vind disse forbandede fodboldkampe.

Så hård i munden var Kjetil Rekdal i VGTV-studiet på norsk tv overfor Ståle Solbakken, da han kritiserede ham for at bruge alt for meget tid på alt muligt andet end fodbold. 

- Jeg har hørt så meget mærkeligt på alle pressemøder om T-shirts, andre præsidenter, fodboldbaner og kunstgræs, politik og regering og alle mulige ting. 

Kjetil Rekdal mener også, at det ville være en kæmpe fiasko, hvis ikke Ståle Solbalkken kvalificerer det norske landshold til EM. Det vedkender den tidligere FCK-træner da også, men gider ikke bruge mere tid end højest nødvendigt på kritikken. 

- Jeg bruger ikke tid på ham. Jeg synes, det taler for sig selv. 

Alligevel knytter Ståle Solbakken lige et par ord til kritikken, hvor han også får smidt en stikpille afsted til Kjetil Rekdal. 

-  Nogle gange er der ting, der er større end fodbold. Både i forhold til menneskerettigheder og det politiske billede. Jeg forstår, at nogle mennesker ikke følger det, men nogle gange har man pligt til at ytre sig om noget andet end 4–4–2. 

Ståle Solbakken vandt torsdag aften med 4-0 mod Cypern, men har stadig ryggen mod muren i forhold til at kvalificere sig til EM, hvor det i øjeblikket ser ud til at blive Skotland og Spanien, der kvalificerer sig.