• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Stopper i Bayern: Succestræner i spil til nyt job

Foto: Getty Images

Hansi Flick stopper til sommer i Bayern München, og han er allerede i spil til et nyt job.

Af Victor Risager

Joachim Löw stopper efter sommerens EM-slutrunde som tysk landstræner, og hans tidligere assistent Hansi Flick kan blive afløseren.

Til sommer stopper Hansi Flick nemlig i Bayern München, selvom han har haft stor succes og vundet seks trofæer og er godt på vej mod et syvende på blot 18 måneder. Det blev bekræftet tirsdag formiddag, da klubben meddelte, at man henter RB Leipzigs Julian Nagelsmann fra sommer.

Det betyder, at Hansi Flick altså bliver ledig på markedet, og af den grund vil det tyske fodboldforbund, DFB, nu tage kontakt til træneren.

- Det er velkendt, at Hansi Flick er en person, vi har meget respekt for. Vi kan bekræfte, at vi nu vil føre samtaler med ham og de ansvarlige i Bayern München, oplyser fodboldforbundet i en meddelese til SID og tilføjer:

- Vi vil i øjeblikket ikke kommentere yderligere på proceduren, som vi starte med at koordinere internt med alle involverede parter med al omhu og ro.

Hansi Flick var assistenttræner på landsholdet fra 2006 til 2014.

Foruden den 56-årige tysker har en tidligere RB Leipzig-boss været nævnt som en mulig landstræner. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020