Landshold Kenneth Jensen

Stor pris til landsholdet: Vi er glade og stolte

Foto: Getty Images

Det danske fodboldlandshold med trænere, stab og spillere har fået årets Fair Play-pris af FIFA.

Af Kenneth Jensen

Det danske landshold reagerede hurtigt, da Christian Eriksen kollapsede i opgøret mod Finland ved EM-slutrunden i sommer. 

Heldigvis reagerede både de danske spillere, den danske stab og lægerne hurtigt, så Eriksen fik den rette hjælp og blev genoplivet.

For det flotte arbejde har det danske landshold netop modtaget en stor hæder - Danmarks fodboldlandshold har vundet FIFA's Fair Play-pris.

Og det er en pris, som chefen for Herrelandsholdet, Christian Nørkjær, er stolt over at modtage.

- Vi er glade og stolte over at have modtaget denne pris. Det var en meget vanskelig periode, hvor spillerne og staben viste, at vi har et stærkt fællesskab og nogle gode værdier. Alle på og uden for banen tog ansvar og med opbakning fra vores fans og hele nationen kom vi godt igennem det og turneringen, siger Christian Nørkjær til DBU's hjemmeside.

Danmark endte med at nå semifinalen ved EM-slutrunden, hvor England blev for stor en mundfund.

Christian Eriksen er kommet sig så meget, at han nu er klar til at skrive under med en klub og genoptage fodboldkarrieren.

Eriksen har fået indopereret en hjertestarter, og sådan en må man ikke spille med i Italien, så den 29-årige dansker er kotnraktfri netop nu.