• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Jacob Quvang

Succesfuld udlandsdansker drømmer om landsholdet

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Den tidligere Esbjerg- og OB-spiller har store drømme om landsholdet.

Af Jacob Quvang

Casper Nielsen er efterhånden ved at skabe sig en stærk karriere i belgisk klubfodbold, hvor han nyder stor succes med sin klub Union Saint-Gilloise, der sensationelt fører den belgiske liga. 

Det er dog ikke nok til at være på det danske landshold, og han var heller ikke en af de navne, som Kasper Hjulmand opremsede under den seneste landsholdsudtagelse, om spillere, der kan komme i betragtning. 

Han går dog rundt med drømmen om at spille for Danmark, og han mener, at han har skabt sig et stærkt navn i Belgien. Det fortæller han til Ekstra Bladet

- Det er klart, at når man har personlig succes på et hold, der ligger nummer et i Belgien, så øger det ens chancer. Så jeg håber da, at Hjulmand vil kigge med i fremtiden, men det må komme, når det kommer, siger han. 

Casper Nielsen har været i belgisk fodbold siden 2019, hvor han skiftede fra OB. Han var eftertragtet i sommer hos andre større belgiske klubber samt klubber fra udlandet, men valgte at forlænge sin kontrakt, da han ifølge ham selv føler sig hjemme og værdsat der. 

Han har aldrig fået en A-landskamp for Danmark, men han har optrådt 39 gange på diverse danske ungdomshold.