• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Sur Hjulmand: Jeg finder mig ikke i usandheder

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand er utilfreds med Frits Ahlstrøm.

Af Kenneth Jensen

Da Christian Eriksen kollapsede, gik de danske og finske spillere tilbage på banen for at færdiggøre kampen mange minutter, efter den var sat i gang.

Det har den danske lejr siden fortrudt og siger også, at der var to muligheder: Spil kampen til ende samme dag eller spil opgøret færdig dagen efter klokken 12.00.

Spillerne valgte mulighed et, da de så, at Christian Eriksen var i live og på hospitalet, men ifølge Frits Ahlstrøm var der ikke kun to muligheder. Der var også en tredje.

Det siger Frits Ahlstrøm i Troels Bechs podcast "Bech Bag Bolden", hvor det lyder, at kampen også kunne være færdigspillet søndag aften, altså dagen efter om aftenen.

Kasper Hjulmand har hele tiden fastholdt, at der kun var to muligheder, og det gjorde han igen mandag på et pressemøde.

- Normalt vil jeg ikke kommentere på det, men jeg kan ikke acceptere usandheder. Min og spillernes grænse går, når usandheder bliver bragt frem, siger Kasper Hjulmand ifølge Ekstra Bladet og uddyber:

- Det blev ganske enkelt på mødet skåret ud i pap: Vi spiller kampen færdig nu eller i morgen (søndag, red.) kl. 12.00. Der var aldrig andre muligheder, vi fik forelagt.

- Jeg kan klare forskellige meninger og holdinger, men jeg kan ikke leve med usandheder.

Interessant kunne den danske landstræner også fortælle, at der ikke har været meget dialog med det europæiske fodboldforbund efter Eriksens kollaps. 

- Er Frits fra UEFA? Det ved jeg ikke. Vi har jo slet ikke hørt fra UEFA. Jeg kommenterer kun på det her, fordi det direkte er en usand påstand. Usandheder kan ikke florere overfor spillerne og mig. Nu står det klar for alle, hvordan det var. Også for Frits, pointerer Kasper Hjulmand.

Danmark møder lørdag Tjekkiet i kvartfinalen ved EM - det opgør spilles i Baku.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020