• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Jacob Quvang

Thomas Frank kan ikke få armene ned: Wow!

Foto: Getty Images

Den danske Brentford-træner er ellevild på sin spillers vegne.

Af Jacob Quvang

Thomas Frank har længe talt højt om, at Brentford-stjernen Ivan Toney bør få chancen på det engelske landshold, selv om han er sigtet for adskillige brud på bettingreglerne. 

Torsdag har Thomas Frank fået sin vilje, for Gareth Southgate har udtaget Ivan Toney til det hold, som i de kommende kampe møder Italien og Ukraine i EM-kvalifikationen.

Det er en nyhed, som Thomas Frank er enormt tilfreds med, og på torsdagens pressemøde forud for lørdagens kamp mod Leicester blev han spurgt ind til nyheden.

- Jeg er meget stolt. Jeg er tilfreds, og jeg er glad, særligt på Ivans vegne. Jeg synes virkelig, at han fortjener det. Jeg sagde til ham foran alle spillerne i morges, hvor glad klubben er for det. Hvor glade vi er på hans vegne, og hvor velfortjent det er.

- Jeg kender ikke mange mennesker eller spillere, der har samme mentalitet som ham. Hans evne til at fokusere på det vigtigste, nemlig hvad der sker på græsset, selv om der sker meget omkring ham, siger Frank med henvisning til sagerne, der ruller om ørerne på Ivan Toney, og som kan koste ham en længere karantæne.

Ivan Toney har da også været en af denne sæsons varmeste offensivspillere i Premier League, og Thomas Frank var heller ikke bange for at hive statistikkerne frem på pressemødet for at forsvare udtagelsen af sin stjernespiller. 

Her er danskeren imponeret over det selskab, som Ivan Toney befinder sig i.

- Kigger du på hans mål og assists, så er han nummer tre i Premier League. Han har været involveret i 20 mål - det er bemærkelsesværdigt. I top ti er der fire Arsenal-spillere, to City-spillere, Rashford, Salah, Kane og Ivan Toney fra Brentford. Wow! Udbryder Thomas Frank.

Ivan Toney kom onsdag atter på måltavlen, da Brentford vandt 2-0 over Southampton. Han har store ære af, at Brentford er nummer otte i Premier League og kun har tabt fem gange i 26 ligakampe.