Video : Tipsbladet
Landshold

Kæmpe transfer: Her er Tipsbladets EM-ekspert

Tipsbladet er stolte af at kunne præsentere Thomas Gravesen som ny EM-ekspert.

Han var en stor profil på banen, der altid gav den gas, og også efter den aktive karriere blev indstillet har Thomas Gravesen været leveringsdygtig.

Som ekspert er han klar og kontant i spyttet, og derfor er Tipsbladet også særdeles stolt over at kunne præsentere Thomas Gravesen som EM-ekspert.

Til Tipsbladet vil han levere klummer, videoindhold, skarpe analyser og indhold til sociale medier. Og det bliver som altid råt for usødet, når han kommer med sit syn på slutrunden og ikke mindst det danske landshold, som Thomas Gravesen følger tæt og i øvrigt også elsker så højt.

Men "Graver" er ikke bange for at være kritisk over for det danske A-landshold og landstræner Kasper Hjulmand, hvis der er noget, han ikke er enig i. Og den skarpe stemme vil han også levere til sommer under EM-slutrunden.

- Jeg har i min fodboldkarriere og efterfølgende som medieperson haft et godt forhold til Tipsbladet. Tipsbladet har givet mig en mulighed for at debattere fodbold i medierne, og jeg er glad for de ting, jeg har lavet med Tipsbladet.

- Jeg kan stå inde for det, Tipsbladet repræsenterer, og jeg kan stå inde for den måde, Tipsbladet ser fodbold på.

- Det er hovedårsagen til, at jeg har sagt ja til at være EM-ekspert på Tipsbladet, siger Thomas Gravesen om sit nye job.

Thomas Gravesen glæder sig til at komme i gang.

- Vi kommer til at følge det danske A-landshold meget, meget tæt. Vi følger udviklingen, vi følger detaljerne. Vi vil være skarpe omkring det danske fodboldlandsholds tur igennem EM-maskinen i Tyskland.

- Den måde, jeg ser fodbold på, vil der ikke blive lavet om på. Det bliver meget af det samme. Det vil sige, at vi vil være faglige, vi vil være velinformerede og vi er forberedte på, at fodboldsnakken foregår derude i det store land, siger Thomas Gravesen.

Foruden at være Tipsbladets EM-ekspert vil Thomas Gravesen være i DR-studiet på dage, hvor det danske landshold spiller.

Stor kapacitet til Tipsbladet
At tilknytte Thomas Gravesen som EM-ekspert vækker stor glæde på redaktionen.Ikke mindst hos Allan Olsen, der er ansvarshavende chefredaktør.

- Det er rent ud sagt en drøm af en holdkammerat, vi får på Tipsbladet. Der er vel næppe nogen i det hér land, der elsker det danske landshold lige så meget som Thomas Gravesen, men samtidig er han også blevet den førende kritiker af det landshold, der om ikke så længe tager fat på EM-slutrunden.

- I Thomas Gravesen får vi heldigvis - lidt af det hele. De store følelser - både når det går godt og skidt - men også den kølige analyse af spillet på banen, siger Tipsbladets ansvarshavende chefredaktør, Allan Olsen og fortsætter:

- Tipsbladets brugere kan under alle omstændigheder glæde sig tl en Thomas Gravesen for fuld udblæsning. Både på skrift, hvor hans kommentarer nok skal blive spændende læsning, men også på video. Og selvfølgelig alle Tipsbladets sociale medier. Jeg tør godt garantere, at man nærmest skal leve unde en sten, hvis ikke man støder på Thomas Gravesen og Tipsbladet i løbet af EM-slutrunden.

Som aktiv spillede Thomas Gravesen 66 A-landskampe, og det blev til fem mål. Han var med ved to EM-slutrunder samt VM i 2002.

På klubplan spillede han for Vejle Boldklub, Hamburger SV, Everton, Real Madrid og Celtic.

UNder EM vil han på Danmarks kampdage være en del af DR's studie i Aarhus.