• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Trods fadæse: DBU vil forlænge med Kasper Hjulmand

Foto: Lars Røbøg/Getty Images

Peter Møller, fodbolddirektør i DBU, fastslår, at unionen fortsat ønsker at forlænge Kasper Hjulmands kontrakt.

Af Kenneth Jensen

Det kan godt være, at Danmark røg ud af VM med et brag, og det kan også godt være, at det danske landshold lige har leveret et utroligt skuffende resultat med et nederlag på 2-3 til Kasakhstan, efter man var foran med 2-0 ved pausen.

For står det til DBU, sætter Kasper Hjulmand sin signatur på en forlængelse.

Over for TV 2 gør Peter Møller, der er fodbolddirektør i DBU, det klart, at unionen ønsker at fortsætte med Kasper Hjulmand på den lange bane. Det har han tidligere tilkendegivet, og den holdning er altså ikke ændret trods nederlaget til Kasakhstan og det skuffende VM-exit.

Landstræneren virkede chokeret efter nederlaget i Kasakhstan - med rette - og mens nogle danskere er utilfredse med trænerens arbejde med holdet, er der i DBU stor tilfredshed og et ønske om at fortsætte længere end 2024, hvor aftalen løber ud.

- Vi vil gerne forlænge med Kasper Hjulmand. Han gør et suverænt stykke arbejde. Du siger, der er høje forventninger, og det er, fordi vi har spillet godt. Vi kan ikke vinde alle kampe, og vi synes, at kampen mod Kasakhstan var dårlig, og det var ikke godt nok. Der skal strammes op. Jeg har også en forventning om, at det kommer til at ske. Bare for at slå fast - vi er sindssygt glade for Kasper Hjulmand, og vi vil gerne have, at han fortsætter, siger Peter Møller til TV 2.

Mens Møller gerne ser, at Hjulmand fortsætter længere end til sommeren 2024, sparker landstræneren spørgsmålet til hjørne og siger, at han ikke er der, hvor han tænker på det lige nu.

Danmark møder næste gang Nordirland på hjemmebane den 16. juni, inden man tre dage senere gæster Slovenien.

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen pegede søndag aften på, at Kasper Hjulmand ikke var fyringstruet, men at DBU gør klogt i tænke i landstræneralternativer efter 2024.