Landshold Mikkel Fuhr Nielsen

Udenlandske eksperter storroser Kamil Grabara

Foto: Getty Images

Kamil Grabara leverede en overbevisende præstation i sin landsholdsdebut mod Wales, hvilket høster store roser i Polen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kamil Grabaras flotte sæson i FC København kulminerede med et dansk mesterskab og en polsk landsholdsdebut.

Den kom i sejren på 2-1 over Wales i Nations League tidligere på måneden. Desværre for Kamil Grabara blev det også hans sidste landskamp i denne omgang, da Polens landstræner Czesław Michniewicz lod Kamil Grabara, Bartłomiej Drągowski, Łukasz Skorupski og Wojciech Szczęsny spille en kamp hver.

- Disse kampe viste, at vi har en virkelig god base på målmandsposten. Alle i kvartetten - Kamil Grabara, Bartłomiej Drągowski, Łukasz Skorupski og Wojciech Szczęsny - viste sig flot frem. Særligt Skorupski havde en fantastisk præstation mod Holland, siger den tidligere polske landstræner Jerzy Engel ifølge polsatsport.

Kampen mod Holland endte 2-2, mens de to opgør mod Belgien endte i et nederlag på 1-6 og 0-1. Inden det sidste opgør mod Belgien, som Wojciech Szczęsny stod, høstede Kamil Grabara og co. også roser.

- Der var tre målmænd i disse tre kampe. Det der bekymrer mig lidt, det er, at de alle tre var kampens bedste spiller. Vi har målmandsposten sikret, og det er den eneste gode nyhed efter de her tre kampe, siger den tidligere polske landsholdsspiller Kamil Kosowski ifølge Sportowe Fakty.

Kamil Grabara var den eneste fra målmandskorpset, der kunne gå sejrsrigt fra banen. Dog er han mere tilbageholden omkring sin egen præstation, da han gerne ville have krydret debuten med et clean sheet.

- Jeg har ambivalente følelser, fordi jeg spillede en god kamp, men jeg kunne have gjort det bedre ved målet. Det er livet som målmand, og jeg vil ikke komme med undskyldninger, sagde han efter kampen ifølge TVP Sport.

Torsdag havde FC København første træning efter mesterskabet blev sikret. Det kan godt tænkes, at Kamil Grabara får sig en forlænget ferie i kølvandet på landsholdsterminen.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her