Video : Tipsbladet
Landshold

Uforstående Mæhle: Hvad handlede det om?

Joakim Mæhle forstod ikke helt timingen ved Michael Olivers slutfløjt mod Kasakhstan.

Tipsbladet i Parken

Joakim Mæhle kom ikke på måltavlen mod Kasakhstan, men han havde faktisk en rigtig glimrende mulighed for det. 

Desværre for ham fløjtede kampens dommer Michael Oliver kampen af, da den offensive danske wingback susede mod Kasakhstan-målet med udsigt til noget rigtig stort. 

Det fik Mæhle og de danske spillere til at tage sig til hovederne og brokke sig, og efter kampen forstod Joakim Mæhle da heller lige ikke timingen.

- Det er sådan, det er. Jeg ved det ikke. I dag synes jeg godt, at han kunne lade den køre.

- Jeg ved sgu ikke lige, hvad det handlede om. Men det er sådan, det er. Han havde åbenbart lyst til at fløjte af der. Det kan man ikke gøre noget ved, siger han til Tipsbladet og den skrivende presse. 

Joakim Mæhle er ellers vant til at score på det danske landshold, hvilket hans ti mål som wingback vidner om. På landsholdet er de kommet ude fra venstresiden, men mod Kasakhstan spillede han noget så usædvanligt i højresiden, mens Robert Skov lå til venstre. Er det så noget, vi skal vænne os til?

- Det kan sagtens være. Jeg har snakket lidt med Kasper om, at det både kan være venstre og højre. Jeg føler mig komfortabel i begge sider, så det har jeg det helt fint med.

Hvad vil du helst?

- Det er svært at sige. Der er fordele og ulemper ved det, så det er der, hvor der er plads.

- Jeg vil faktisk sige, at venstre er mest naturlig for mig, fordi jeg har spillet der i den tid, jeg var i Italien og de tre-fire af de syv kampe, vi har spillet i ligaen, og her (på landsholdet, red.) har jeg altid spillet venstre. Så jeg føler mig nok mest komfortabel i venstre. Så det er med at skulle tilbage til det helt gamle fra AaB og Genk-tiderne på højrebacken, siger han. 

Joakim Mæhle har nettet en enkelt gang i sine seneste 15 ligakampe.