Ungarn ydmyger England: Tager førstepladsen

12 mål i to gruppespilskampe har sendt Ungarn på førstepladsen i den stjernespækkede gruppe 3.

Der var formentlig få, der før årets udgave af Nations League havde forudset, at Ungarn skulle gå på ferie med en førsteplads i gruppe 3 foran fodboldgiganterne Tyskland, Italien og England.

Ikke desto mindre blev det tirsdag tilfældet efter fjerde runde i gruppespillet, der bød på en sand målfest.

Ungarn slog på udebane England 4-0, mens Tyskland på hjemmebane hev en 5-2-sejr hjem mod de forsvarende europamestre, Italien.

Ungarn er med syv point nummer et i gruppen, mens Tyskland og Italien med seks og fem point indtager midterplaceringerne.

England, som har haft svært ved at finde fodfæste i turneringen, ligger i bunden af gruppen med to point.

I en lille sidenote skal det nævnes, at Ungarn ikke kvalificerede sig til dette års VM i Qatar.

Efter 16 minutter bragte Ungarn sig foran England på Molineux Stadium i Wolverhampton.

En dødboldsituation skabte tumult i feltet og sendte bolden i fødderne på Roland Sallai, som sparkede bolden i mål til 1-0.

De frustrerede englænderne prøvede i de resterende minutter af første halvleg at bringe sig foran med flere forsøg. Dog uden held mod Ungarns tætpakkede defensiv.

Englænderne fortsatte med at klø på i anden halvleg og så generelt farligere ud end Ungarn.

Der var dog masser af vilje at spore hos det ungarske mandskab, som bravt holdte England fra at score.

Den benhårde indsats gav i 70. minut pote, da Martin Ádám overrumplede Kalvin Phillips i forsvaret og lagde bolden op til Roland Sallais andet mål i kampen.

England kom otte minutter senere tæt på at score, da Harry Kane sendte et hovedstød på overliggeren.

Ti minutter før tillægstiden kom Ungarn endnu engang på måltavlen. Efter tumult i det engelske forsvar sendte Zsolt Nagy Ungarn foran 3-0.

Dániel Gazdag scorede i 89. minut Ungarns fjerde og sidste mål i kampen.

Tyskland kom tidligt foran mod Italien på hjemmebanen Borussia-Park.

Ti minutter inde i kampen udnyttede David Raum en mulighed for at slå bolden ind til Joshua Kimmich, som sendte bolden i mål til 1-0.

I tillægstiden fik Tyskland en gylden mulighed for at gøre det til 2-0, efter at Alessandro Bastoni i et hårdt sammenstød nedlagde en tysk spiller i feltet.

Det udløste et straffespark, som Ilkay Gündogan på kynisk vis sendte i netmaskerne til 2-0, inden der blev fløjtet til pause.

Selv om Italien kom bedst fra start i anden halvleg, var det alligevel Tyskland, der i 51. minut endnu engang kunne udbygge føringen.

Denne gang var det Thomas Müller, der på riposten sendte bolden i nettet til 3-0.

Da Tyskland scorede sit fjerde mål, var det Timo Werner, der i 68. minut på en aflevering fra Serge Gnabry kunne prikke bolden i mål til 4-0.

Kort efter scorede Timo Werner endnu et mål til 5-0 efter en fatal forsvarsfejl.

I 79. minut fik Italien scoret sit første mål i kampen, da Wilfried Gnonto på en ripost sende bolden i kassen.

I sidste minut af tillægstiden sendte Alessandro Bastoni et hovedstød i målet til 5-2, som blev kampens slutresultat.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.