Video : Tipsbladet
Landshold

Manchester United-stjerne hylder Roony Bardghji

Der er godt med store ord fra den svenske landsholdsanfører til FC København-stortalentet.

Sverige er uden chancer for at komme med til EM i sommeren 2024, men landet har stadig to kampe tilbage af kvalifikationen, hvor de kunne åbne op for at prøve nogle nye spillere af, som blandt andet kunne være nu 18-årige Roony Bardghji fra FC København.

Men sådan er det altså ikke blevet for ham. I stedet for en landsholdsudtagelse, så får ham i stedet stor ros af den svenske landsholdsanfører Victor Lindelöf, som netop har set ham spille mod sit eget Manchester United-hold i Champions League.

Senest var det med Roony som matchvinder i FCK's 4-3-sejr over den engelske storklub.

- For mit eget vedkommende var det ikke sjovt, men det er meget sjovt, at en ung svensk spiller kan komme op på det niveau og gøre det godt. For svensk fodbold er det meget sjovt, siger Lindelöf til svenske Fotbollskanalen og fortsætter:

- Jeg har ikke set meget til ham, men ud fra det, jeg så i løbet af kampen, så kunne jeg se, at han har store kvaliteter. Og jeg fik en lille snak med ham efter kampen. Han virker som en rolig og flink fyr, lyder det fra landsholdsanføreren.

I dette efterår har det ikke bare været i den seneste Champions League, at Roony Bardghji har gjort sig bemærket. I alt er det blevet til 10 scoringer, hvoraf en række af dem har været særdeles afgørende.

Sveriges A-landshold skal møde Aserbajdsjan og Estland i denne samling. I stedet for det, så skal FCK'eren med U21-landsholdet, som skal møde Holland.

Den svenske landstræner Janne Andersson har fortalt om, hvorfor Roony ikke er med. Læs mere om det her.