Video : Tipsbladet
Landshold

- Vi skal være mere støttende over for Danmark

Tipsbladets EM-show ruller videre, og denne gang blev det diskuteret, om medier og fans er for kritiske, når det kommer til landsholdet.

Ny dag, nyt EM-show på Tipsbladet.

Fredag var den tidligere fodboldspiller David Boysen og Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen, en tur forbi Amanda Bodenhoffs studie.

Panelet nåede vidt omkring, og det blev blandt andet diskuteret, om medierne og fans er for kritiske over for landsholdet. Det synes David Boysen:

- På en eller anden måde ville jeg ønske, vi var mere støttende. Vi er to dage inde i slutrunden, og jeg forstår godt, man stiller spørgsmålstegn med forskellige ting, men jeg har bare sådan lyst til, at vi først skal svine dem til, når de er røget ud.

- Jeg synes, vi skal være støttende, så vi er en af grundene til, at de præsterer.

- Jeg snakker også om publikum og fansene. Jeg kan huske at folk stod hele vejen fra Helsingør til Parken, og det var som om, at Danmark var ét. Det kørte, og vi kunne gå på vandet, og det vil vi allesammen ønske, vi kan igen, siger David Boysen i programmet.

Chefredaktør Allan Olsen er dog ikke helt enig i præmissen om, at medierne skal støtte landsholdet:

- Det er jeg selvfølgelig ikke enig i. Jeg synes, at vores opgave som medie er at beskrive, det vi ser, og der har været en lang periode på landsholdet, hvor det, vi har set, ikke har været tilfredsstillende, siger Allan Olsen.

Se hele programmet øverst i artiklen, hvor de to også giver deres bud på EM’s topscorer og slutrundens store skuffelse.