Video : Tipsbladet
Landshold

Wass slår fast: Har stadig niveau til landsholdet

Han har ikke optrådt for Danmark siden september 2022, men Daniel Wass føler stadig, at han har niveauet til at spille for landsholdet. Brøndby IF-profilen har dog ikke været i kontakt med Kasper Hjulmand siden VM i Qatar.

BRØNDBY (Tipsbladet): Han var med i Kasper Hjulmands trup til VM i Qatar, men siden da har Daniel Wass ikke været inde omkring landsholdet. 

Og spørgsmålet er nu, om den 34-årige Brøndby IF-profil stadig er aktuel for Danmarks landshold eller ej? Daniel Wass kender ikke selv svaret. 

- Det skal du spørge Kasper om. Det er jo ikke mig, der skal bestemme, om jeg skal med eller ikke skal med, lyder det fra Daniel Wass inden tirsdagens træning. 

Daniel Wass har ikke fået nogen forklaring fra Kasper Hjulmand, men Superliga-profilen vil ikke lægge skjul på, at han selvfølgelig gerne vil tilbage i landsholdsvarmen. 

- Jeg tror ikke, at der er nogen i Danmark, der siger nej til landsholdet, lyder det fra Wass, der selv mener, at han fortsat har niveauet til at spille for Danmark. 

- Det synes jeg stadigvæk, at jeg har. Men igen, der er mange gode på den position. 

Daniel Wass' seneste landskamp var 2-1-nederlaget til Kroatien i Nations League i september 2022, og Brøndby-profilen har svært ved at vurdere, om det opgør blev han sidste i den rød-hvide trøje. 

Afslutningsvist peger Daniel Wass på, at han ikke så lørdagens 0-0-kamp mod Schweiz, og at han formentlig heller ikke skal se aftenens landskamp mod Færøerne, da han får fodbold nok til daglig. 

Daniel Wass, der skiftede til Brøndby fra Atlético Madrid i sommeren 2022, er i alt noteret for 44 landskampe for Danmark.