Zlatan: Ingen kan erstatte Erik Hamrén
Illustration
Landshold

Zlatan: Ingen kan erstatte Erik Hamrén

Zlatan Ibrahimovic vil have Erik Hamrén til at fortsætte som svensk landstræner. Ingen andre kan gøre det bedre, siger superstjernen.

Erik Hamréns kontrakt med det svenske fodboldforbund løber ud i januar, og før opgøret mod Portugal sagde han, at der ikke var meget mere i jobbet som svensk landstræner, hvis han ikke kvalificerede holdet til VM.

Det gjorde han som bekendt ikke, men alligevel dukkede der en historie op på Sveriges Fodboldforbunds hjemmeside i aftes, hvor begge parter gav udtryk for en interesse for forlængelse. Også superstjernen Zlatan Ibrahimovic håber, at Hamrén forlænger sin kontrakt.

- Ingen anden træner kan gøre det bedre. Jeg synes, Erik har gjort det godt. Lederskabet har ændret sig lidt henad vejen, hvis man sammenligner begyndelsen, hvor alting gik godt, med senere, hvor han fik lidt mere kritik. Det er en vanesag, hvordan man håndterer det. Alle lærer og tilpasser sig, og sådan er det også med Erik. For mig at se har han gjort det fantastisk. Jeg ser frem til at fortsætte med at arbejde med ham. Jeg ser ingen anden træner, der kan tage over, siger Ibrahimovic i følge fotbollskanalen.se.

Sveriges største stjerne og anfører bliver bakket op af Anders Svensson, Rasmus Elm, Alexander Kacaniklic og Mikael Antonsson, mens Kim Källström ikke ønsker at udtale sig om emnet.

Erik Hamrén overtog Sveriges landshold i slutningen af 2009, og han førte holdet til EM-slutrunden i Polen og Ukraine i 2012, hvor man dog røg ud i gruppespillet.