Ligue 1 Ole Hoffskov

Afviser kategorisk at have pruttet sig til exit

Foto: Getty Images

Tidligere Lyon-spiller afviser vanvittig historie i fransk avis.

Af Ole Hoffskov

Skal man, så skal man, og brasilianske Marcelo skulle en hel del, da han var en del af truppen i den franske storklub Lyon. I hvert fald hvis man skal tro L'Equipe.

Ifølge avisen havde Marcelo, der nu tørner ud for Bordeaux, for vane at prutte i omklædningsrummet i Lyon, og det var ikke alle hans holdkammerater, der var tilhængere af den megen luft, der tilsyneladende befandt sig i brasilainerens mave.

Heller ikke sportsdirektør Juninho Pernambucano brød sig om det, og derfor blev Marcelo frisparket ned på reserveholdet, hvor han tilbragte sin sidste tid i klubben.

Sådan forholder det sig ifølge L'Equipe.

Det er dog ikke et billede, hovedpersonen selv kan gekende. På Twitter afviser forsvarsspilleren på det kraftigste, at han pruttede sig til en exit i Lyon.

- Takket været L'Equipe er jeg tilbage på Twitter efter lang tids fravær. Det er jeg for at afvise alle anklager. Journalistik nu til dags er en joke, skriver Marcelo på det sociale medie. 

Tweetet fra Marcelo er blandt andre blevet delt af Juninho Pernambucano, der også antyder, at historien ikke har noget på sig. 

Dermed kan Marcelo få ro i maven efter et par turbulente døgn.