Video : Tipsbladet
Ligue 1

Al Hilal besøger Mbappe: Flere milliarder i spil

Der er kun tale om en ét årig aftale, men den kan blive vildt voldsom.

Den franske verdensstjerne Kylian Mbappe har denne sommer været i fokus efter, at han meddelte sin klub Paris Saint Germain, at han ikke havde i sinde at udløse den klausul om en forlængelse af sin kontrakt.

Dermed er der nu mindre end et år tilbage af deres aftale, og efter Real Madrid først har været det oplagte valg for et klubskifte, så er saudi-arabiske Al Hilal kommet på banen med et bud, forlyder det.

Lige nu er PSG er deres tur i Japan og Sydkorea, hvor man har efterladt Mbappe hjemme i det franske - og her er Al Hilal nu kommet på besøg for at overbevise angriberen om, at det er en god idé at tage til Mellemøsten.

Det er noget, som transferjournalisten Fabrizio Romano kan fortælle, hvor der bliver peget på, at en del af aftalen handler om, at det kun drejer sig om ét år for Kylian Mbappe.

Her kan han se frem til en grundløn på 1,5 milliarder kroner, mens der er muligheder for kommercielle aftaler med en værdi på 5,2 milliarder kroner.

Ifølge den franske hovedstadsavis Le Parisien har PSG-præsident Nasser Al Khelaifi givet Mbappe den besked, at han godt må være åben for tilbud. Det er også sidste mulighed nu, hvis de skal have penge for ham.

Med alt dette tror klubben dog, at Mbappe har en aftale med Real Madrid om, at han skal komme dertil i sommeren 2024.

Al Hilal er også klar til at betale en stor pose penge til PSG for franskmanden. Læs mere om det her.