• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Avis: Holdkammerater er blevet trætte af Mbappé

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé har mistet en del popularitet på det seneste, lyder det nu fra den spanske avis El Confidencial.

Af Lars Gram-Hanssen

Kylian Mbappé anses for at være en af de bedste spillere i verden, men den franske superstjernes popularitet er nedadgående.

Sådan lyder det i hvert fald fra avisen El Confidencial, der skriver, at Mbappés opførsel i denne sæson har været af tvivlsom karakter. 

- Franskmandens beslutninger, opførsel og udmeldinger har resulteret i et markant popularitetsfald blandt holdkammerater, trænere, fans og landsmænd, skriver den spanske avis således. 

Kylian Mbappé valgte i sommer at forlænge med Paris Saint-Germain, som angiveligt lovede angriberen større indflydelse i klubben. Og ifølge El Confidencial har Mbappé i denne sæson lagt sig ud med en del forskellige mennesker. 

I Paris Saint-Germain skulle Mbappé eksempelvis være kommet på kant med Neymar, som franskmanden ønskede at få solgt, og på landsholdet har angriberen været involveret i en tvist med det franske fodboldforbund, fordi han ikke ønsker at deltage i visse sponsorarrangementer. 

Mbappé fik også et kritik efter et pressemøde, hvor han sammen med PSG-cheftræner Christophe Galtier lavede sjov, da de franske mestre blev kritiseret for at flyve i stedet for at tage et lyntog til en ligakamp. En fransk minister kommenterede efterfølgende, at Mbappé i stedet burde have taget klimaspørgsmålet seriøst. 

Og i forbindelse med den seneste landsholdssamling sendte Mbappé så en lille stikpille til Galtier, da han udtalte, at han har mere frihed på landsholdet. Ifølge El Confidencial er man i Paris Saint-Germain ikke glad for Mbappés bemærkning, og ifølge El Confidencial er angriberen nu generelt upopulær i sin klub.

- PSG-omklædningsrummet ser ham som et uregerligt barn, som blander sig i klubbens sportslige beslutninger. Hans træner er irriteret over hans sammenligninger med landsholdet, og i fodboldforbundet er hans krav om sponsorarrangementer ikke blevet varmt modtaget. Mange landsmænd kigger også skævt til ham på grund af hans manglende forståelse for emner såsom klimaforandringer. Kylian har mistet den 'hype', der gjorde ham til 'kongen af verden', som L'Equipe beskrev ham, lyder det således fra El Confidencial.  

Kylian Mbappés seneste kamp var søndag aften i Parken, hvor den franske superstjerne måtte gå målløs fra banen i Danmarks 2-0-sejr over verdensmestrene.