• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Avis: Mbappé vil have Neymar solgt

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé har angiveligt fået nok af Neymar, som franskmanden vil have solgt.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain lykkedes med at forlænge med Kylian Mbappé tidligere på sommeren, men franskmandens forlængelse er tilsyneladende dårligt nyt for Neymar. 

I hvert fald skriver den engelske avis The Guardian, at Kylian Mbappé nu vil have sin brasilianske holdkammerat ud af klubben. 

- Neymar har været forrygende for PSG i denne sæson. Det eneste problem er, at Kylian Mbappé vil af med ham, skriver The Guardian således.

- Neymar har været den centrale figur i PSG i store dele af sine fem år i Frankrig, og efter at have haft et dyk i de seneste 18 måneder, har hans flyvende start på sæsonen nu genskabt hans status i truppen. For måske første gang ligner han nu den spiller, som PSG troede de havde hentet i 2017. I tre kampe i denne sæson har han leveret fem scoringer og tre assister, og selvom sådanne tal ikke er usædvanligt, så er hans kontante attitude det.

The Guardian peger på, at Neymars karriere risikerede at løbe ud i sandet efter en skuffende sæson, at men piben har fået en helt anden lyd i denne sæson, hvor brasilianeren har været den bedste spiller i alle de tre kampe, som Paris Saint-Germain har spillet. 

Men ifølge The Guardian har Kylian Mbappé og franskmandens lejr altså et ønske om, at Paris Saint-Germain skal sælge Neymar, selvom brasilianerens kontrakt først udløber i 2027. 

I forbindelse med Mbappés forlængelse har Paris Saint-Germain således givet den franske stjerne meget at skulle have sagt i klubben, og ifølge The Guardian er det tilsyneladende Mbappés ego, der gør, at franskmanden ikke længere ønsker at have Neymar i klubben. 

Efter weekendens 5-2-sejr over Montpellier likede Neymar et tweet, der antydede, at Mbappé af kontraktmæssige årsager har fået rollen som holdets straffesparksskytte. Og ifølge The Guardian risikerer Paris Saint-Germain nu, at striden mellem de to superstjerner ender at skabe splittelse i klubben i denne sæson. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.