• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Avis: PSG jagter fransk stjerne som Mbappé-afløser

Foto: Getty Images

FC Barcelona er ved at miste tålmodigheden med Ousmane Dembélé, der nu rygtes til en af verdens rigeste klubber.

Af Lars Gram-Hanssen

FC Barcelona brugte omtrent en milliard kroner på Ousmane Dembélé i 2017, men den catalanske klub synes nu at være i overhængende fare for at miste franskmanden på en fri transfer.

Dembélés kontrakt med FC Barcelona udløber således til sommer, og kantspilleren må derfor gerne underskrive en forhåndsaftale med en udenlandsk klub, idet han altså nu har mindre end seks måneder tilbage af sin kontrakt. 

Mateu Alemany, der er FC Barcelonas fodbolddirektør, gjorde det dog mandag helt klart, at Dembélé igennem meget lang tid har haft catalanernes tilbud liggende klar til underskrivelse. FC Barcelona kan dog ikke vente meget længere på en beslutning, lød det fra Alemany.

Dembélés manglende underskrift handler selvsagt om uenigheder om økonomien, og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er Paris Saint-Germain nu meget opsat på at hente den franske landsholdsspiller. 

- Den parisiske klub er meget opsat på at hente spilleren, som man vurderer kan være en stærk tilføjelse til truppen, på grund af hans talent, unge alder og det faktum, at han er fransk. Den sportslige ledelse, ført an af Leonardo, mener, at Dembélé kan passe perfekt til klubbens sportslige projekt, skriver Mundo Deportivo således. 

Dermed tyder det altså på, at Paris Saint-Germain ser Ousmane Dembélé som en oplagt afløser for klubbens store stjerne, Kylian Mbappé, der ser ud til at skifte til Real Madrid til sommer. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020