• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Avis: Real Madrid lurer på stor PSG-stjerne

Foto: Getty Images

Ifølge L'Equipe kan profilen være på vej væk fra Paris Saint-Germain efter mere end 400 kampe for pariserne.

Af Lars Gram-Hanssen

Lionel Messi er ikke nødvendigvis den eneste stjernespiller, der står til at forlade Paris Saint-Germain efter denne sæson. 

Ifølge L'Equipe kan den italienske europamester Marco Verratti til sommer forlade Paris Saint-Germain efter hele 11 sæsoner i den franske klub. 

Verrattis kontrakt med Paris Saint-Germain udløber først i 2026, men ifølge L'Equipe er den italienske landsholdsstjerne blevet træt af tilværelsen i den franske storklub. 

Ifølge L'Equipe er Real Madrid en af de klubber, der til sommer vil undersøge muligheden for at hente den 30-årige Marco Verratti, der er noteret for 414 kampe for Paris Saint-Germain. 

PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi er dog angiveligt ikke specielt interesseret i at handle med Real Madrid, og ifølge L'Equipe kan den omstændighed åbne døren for nogle af Verrattis øvrige bejlere. 

Udover et lukrativt tilbud fra Saudi-Arabien peger L'Equipe på, at Marco Verratti potentielt også kan vende tilbage til Italien, hvor Juventus og AC Milan nævnes som mulige destinationer.